ONTDEKKINGSREIZEN DIE JE WERELDBLIK VERRUIMEN

INHOUD

De reis bestaat uit een paar intensieve dagen waarin je je samen met like-minded mensen gaat toeleggen op persoonlijke groei. We bieden een uitstekende afwisseling tussen actieve lokale beleving en ontdekking, vrije tijd (voor zelfreflectie), groepstraining en persoonlijke coaching.

De groepstraining bestaat uit verschillende theoretische lessen welke gezamenlijk worden omgezet in een praktische positieve ervaring. Er zal focus liggen op het verwerken van sensorische informatie op een rustgevende en vitaliserende manier.

Tijdens de persoonlijke coaching wordt er ingezoomd op verschillende topics en levensgebieden die voor jou relevant zijn. Tevens kun je altijd bij de coaches terecht voor een one-on-one wanneer daar behoefte aan is.

Lions on the road

Ben jij bereid om jezelf tegen te komen? Wil je groeien naar meer (zelf)bewustzijn en een krachtiger en rijker leven? Sluit je aan bij LIONS ON THE ROAD en ga samen met je mede-leeuwen op een intensieve, innerlijke ontdekkingsreis.

Wanneer je deelneemt aan één van onze reizen bezoek je niet alleen de meest bijzondere plekken, maar leer je jezelf in een korte tijd dieper kennen. Waar sta je voor? Waar droom je van en hoe ga je je dromen bereiken? Tijdens onze reizen gaan we op zoek naar jouw innerlijke leeuw, de meest energieke en krachtige versie van jezelf. Een bijzondere ervaring die volledig in het teken staat van persoonlijke groei!

DEELNEMEN?

Je komt terug met nieuwe energie en een frisse kijk op je leven. Laat je meenemen op een reis die je leven gaat veranderen!

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort als eerste wanneer we een interessante coaching reis voor je hebben!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GOALS

Diepgaande zelfkennis

Contact leggen met like-minded mensen


Persoonlijke groei

Nieuwe ervaringen


BE PART OF THE PRIDE

Ontvang wekelijkse coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.