CONTACT / INTAKE

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wens je meer informatie?

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op (binnen 24 uur).

Postadres:

Sint-Bernadettestraat 177
BE – 9000 Gent

Telefoon: +32 497 34 10 92 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 18:00 uur).

Of plan direct een korte call in

Bekijk ook onze

VEELGESTELDE VRAGEN
  • Vul hier je gegevens in
  • In geval van zakelijke facturatie de bedrijfsnaam en btwnummer invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VEELGESTELDE VRAGEN


Hoe verschilt Personal Coaching met Therapie, Consulting en Business coaching?

Coaching verschilt sterk van therapie. Terwijl therapie veelal draait om het helen van het verleden (trauma), gaat het bij coaching om de toekomst. Je krijgt inzichten en tools om je huidige realiteit en toekomst te transformeren. Zo bouw je aan een fantastisch bewust gecreëerde toekomst.

Coaching verschilt van consulting op het feit dat een coach je geen advies geeft maar je helpt inzicht krijgen in je eigen mogelijkheden en oplossingen die je voorheen niet zag. Je krijgt een spiegel voorgehouden waardoor je bestaande overtuigingen, handelingen en gewoonten in vraag kan stellen en optimaliseren.

Er zijn vele vormen van coaching. Business coaching focust op het optimaliseren van en excelleren binnen je bedrijf. Personal coaching legt zich toe op alle levensdomeinen.

Coaching dient er niet toe om problemen op te lossen. Coaching komt van de topsport en topondernemerschap. Indien je wenst te verbeteren in iets, neem je iemand onder de arm die jou eerlijke feedback kan geven wanneer nodig.

Een coach helpt je uit je eigen hoofd te komen en je nieuwe perspectieven aan te reiken. Dit maakt dat coaching zo snel resultaat oplevert. Wat je misschien je hele leven kost om uit te zoeken, klaar je nu op in aanzienlijk kortere tijd.

De ervaring leert dat echte transformatie pas kan plaatsvinden binnen een bepaald tijdsframe. Het is belangrijk dat een transformatieproces niet wordt onderbroken ook al is transformatie niet altijd aangenaam of comfortabel.

Daarom kiezen we ervoor voldoende tijd en ruimte te geven om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Wanneer je halverwege een traject zou stoppen, val je terug in je oude patronen.

Dat kan. We kijken graag hoe we jou persoonlijk van dienst kunnen zijn. Contacteer ons met je voorstel.

Wij hebben een eigen methodiek ontwikkeld met invloeden uit de persoonlijke ontwikkelingswereld (Tony Robbins, Stuart Wilde, Abraham Hicks ea), Spiritualiteit (Ayahuasca en meditatie), Mindfulness, etc. Wij onderscheiden ons met onze down to earth – no bullshit en toch open en vriendelijke/spirituele benadering van verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

Wij hebben een volledig commitment op jou en jouw proces. We zullen doen wat nodig is wanneer de situatie hierom vraagt.

Ben ik een geschikte kandidaat voor coaching?

Coaching is waardevol voor jou als je een verlangen hebt om te groeien als persoon, of je nu ondernemer, professional of particulier bent. Je bent iemand die niet bij de pakken neer wilt blijven zitten en wilt verandering en transformatie. Wel moet je bereid zijn om te veranderen en zelf actie te ondernemen om deze verandering te bereiken.

Ben je onder de 18? Dan ondersteunen we je alleen in uitzonderlijke gevallen. Neem daarom even contact met ons op.

We verwachten van jou dat je inzet en motivatie toont voor jouw transformatieproces. Uiteindelijk ben jij diegene die ervoor kiest om te groeien en ben jij ook verantwoordelijk voor je eigen groei. De coach is er om jou hierin te ondersteunen en te laten zien wat jij zelf niet ziet. Ondanks dat het niet altijd gemakkelijk zal aanvoelen kun je, mits voldoende doorzettingsvermogen, op prachtige resultaten rekenen.

Ja, dit is mogelijk. Dit gebeurt in individuele trajecten. Het is ook fantastisch om bijvoorbeeld samen als koppel te werken aan je eigen persoonlijke groei.

Ja, kijk daarvoor bij onze pagina over trainingen.

Coaching is een proces van persoonlijke transformatie. Net zoals je niet eenmalig naar de sportschool gaat om je hele leven fit te zijn, werken wij met mensen die steeds weer het beste uit het leven willen halen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je na een kort coaching traject je huidige uitdagingen transformeert, dan kunnen we je doelen bijstellen. Toch is ieder proces persoonlijk en zal de gewenste tijdsduur voor een traject dan ook verschillen. Dit kunnen we bespreken tijdens een intake.

Ja en nee. Indien je (nog) niet weet waar je naartoe wilt of hoe je het graag anders ziet, is het voldoende om de gedrevenheid te bezitten dat je transformatie wilt. Indien je wel duidelijke doelen hebt, kunnen we direct aan de slag met je te ondersteunen om daad bij het woord te voegen.

Wat zijn mijn betalingsopties? Wanneer moet de betaling worden voldaan?

De betaling dient in zijn geheel en voor aanvang van het coaching traject overgemaakt te zijn. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden.

  • Mastermind Coachinggroep: € 4.500,-
  • Exploring the Mountain: € 17.500,-
  • Climbing the Mountain: € 30.000,-
  • On Top of the Mountain: € 55.000,-

Getoonde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Ja, door bij de betaling je bedrijfsgegevens in te vullen ontvang je een factuur.

Wanneer je een contactmoment aanvraagt, nemen wij contact met jou op op het gewenste tijdstip. Daarin leggen we een intakegesprek vast om na te gaan of jouw wensen en vragen een match vormen voor ons aanbod. Vanaf daar wordt er verder afgesproken met de coach.

Afhankelijk van de beschikbaarheid (wachttijden), wordt er gekeken om zo spoedig mogelijk jouw traject te starten.

Ja, te allen tijde respecteren we jouw wensen om gevoelige en/of confidentiële informatie niet te delen. Je blijft ook te allen tijde anoniem indien je hiervoor kiest.

Gezien de coaching telefonisch plaatsvindt, vormt dit geen probleem.

Gezien de coaching telefonisch plaatsvindt, vormt dit normaal gesproken geen probleem. Mocht telefonische coaching echter toch niet mogelijk zijn, verplaatsen we de sessie naar een later tijdstip.

Kan ik een partnership aanbieden?

BE PART OF THE PRIDE

Ontvang coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.