Je leeft maar een keer,
Go for it!

Iedereen heeft een leeuw in zich

Onze missie

Het is onze missie om mensen te helpen de kracht in zichzelf te vinden en vol moed en zelfvertrouwen het leven te leiden waar ze altijd al van hebben gedroomd.

Yasmin Dewilde

Ik kom uit een reislustig gezin. Tijdens mijn jeugd zag ik veel van de wereld en kwam ik in contact met verschillende culturen. Ik besefte dat er niet één manier van leven is. Iedereen, waar ook ter wereld, heeft de mogelijkheid om zijn leven te creëren zoals hij zelf wil.

Ik heb me er nooit bij neer kunnen leggen dat ‘iets nu eenmaal is zoals het is’ en daarom zo moest blijven. Ik moest en zou mijn dromen ontdekken en mijn eigen realiteit creëren.

Dit heb ik gedaan en is mijn levensfilosofie geworden die ik tijdens mijn coachingsessies met anderen deel; oprecht leven en jezelf constant verbeteren om alles uit het leven te halen.

De visie achter WeAreLions

MOED

Om je doelen te bereiken is moed nodig. Je grenzen verleggen en angsten overwinnen is namelijk niet altijd makkelijk. Maar als jij bereid bent om gewoontes los te laten en je mindset te veranderen, is het piece of cake! We helpen je om je dromen weer te ontdekken en de stappen te maken om jouw ultieme leven te realiseren.

KRACHT

Iedereen heeft een leeuw in zich, ook jij! We gaan opzoek naar jouw innerlijke kracht en werken samen aan een sterke en positieve mindset, zodat je vol energie zit om alles uit het leven te halen. Tijd voor actie, op naar de krachtigste versie van jezelf!

TROTS

Onze missie is geslaagd als jij vol zelfvertrouwen en trots door het leven gaat! Daarom werken we samen aan je persoonlijke doelen en blijven we elkaar inspireren en motiveren. Of je nu ontevreden bent over je job, niet lekker in je vel zit of meer energie en plezier wilt halen uit wat je doet; wij halen samen jouw innerlijke leeuw naar boven!

Klaar om je dromen waar te maken?

COACHING

Wil jij meer uit je leven halen en ben jij klaar voor persoonlijke groei? WeAreLions helpt jou bij het opstellen van je doelen en helpt je vervolgens bij iedere stap om deze te bereiken. Op deze manier coachen we jou naar jouw ultieme leven.

Bekijk onze Coaching

TRAININGEN

De kracht in je team terugvinden en je personeel weer laten schitteren? Dat begint bij je bedrijfscultuur. Tijdens onze trainingen leer je alles over authentiek leiderschap, het aansturen van een team en effectief communiceren.

Bekijk onze trainingen

GASTSPREKER

Yasmin deelt graag haar filosofie en ervaringen om mensen te inspireren en motiveren om optimaal te leven. Ze spreekt op verschillende evenementen over o.a. persoonlijke groei, het verlaten van je comfortzone en het benutten van je kracht en potentie.

Bekijk onze topics

BE PART OF THE PRIDE

Ontvang coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.