BREAKING OUT OF THE COMFORTZONE

Van droom naar realiteit

Yasmin Dewilde zag in haar jeugd veel van de wereld en vele culturen en manieren van leven. Hierdoor ontstond haar filosofie om je niet te laten leiden door je omgeving, maar je leven in eigen hand te nemen en je dromen na te jagen.

Dit heeft ze dan ook gedaan en is ze vandaag ‘the leading lady’ in Europa op het gebied van persoonlijke transformatie en persoonlijk leiderschap.

Met haar bedrijf WeAreLions coacht ze ondernemers, leidinggevenden en gedreven individuen naar professioneel en persoonlijk succes. Door haar ervaring in psychologie en persoonlijke ontwikkeling, competenties en inschattingsvermogen weet ze naadloos de connectie te leggen tussen hetgeen dat je in de weg staat en hetgeen dat je moet doen om je dromen en ambities waar te maken.

Haar missie: mensen helpen om voluit te leven en hun dromen te verwezenlijken. Ze deelt daarom regelmatig haar kennis en ervaringen over verschillende onderwerpen.

Yasmin als gastspreker op jouw evenement?

Confronteer je publiek

Breaking out of the comfortzone

Als mens voelen we ons het liefst heel de dag comfortabel; gezellig, veilig en op ons gemak. Dit is heel aangenaam, totdat we beseffen dat het leven op deze manier wel heel saai en monotoon wordt.

In ons zit namelijk ook de drang om continu te groeien en het gevoel te hebben dat we vooruitgang maken. Dit gaat rechtstreeks in tegen ons verlangen naar comfort. We zitten dus met een uitdaging.

Hoe kiezen we voor groei en laten we zekerheid los? Wat maakt dit proces zo moeilijk en wat kunnen we doen om de balans tussen deze twee verlangens gezond en prettig te houden?

Dit alles kom je te weten in deze meeslepende en heel herkenbare verhalen.

Durf jij uit je comfortzone te stappen?

Inspireren op je evenement

Practical guide to a brilliant life

Hoe bouw je een fantastisch leven op? – werd me ooit gevraagd.

Een fantastisch leven is simpel, maar niet gemakkelijk. Hoe je dit doet? Het is net zoals het bakken van een taart. Je selecteert de juiste ingrediënten en laat de verkeerde ingrediënten eruit.

Zo zit het ook met je gedachten. De gedachten die dagelijks in je hoofd opspelen bepalen je focus, welke mogelijkheden je ziet en hoe je op situaties reageert.

De meeste succesvolle mensen in deze wereld, die de meeste positieve impact creëren, werken allemaal vanuit een bepaalde methodiek. Welke methodiek dat is, laten we je zien tijdens dit seminar.

Je ontdekt wat je tot nu toe heeft tegengehouden in je leven en ontvangt de handvaten om hier verandering in te brengen.

Ben jij klaar voor een briljant leven, op alle vlakken?

Een boost vol motivatie

Your life, self-improved

Stel jij zaken uit? Ben je minder productief dan je zou kunnen zijn?

Als je hier ‘ja’ op antwoord, ben je niet alleen.

Yasmin neemt je mee naar een nieuwe manier van leven; het leven van de high achievers, ‘the people that get shit done’.

‘Highly effective’ mensen hebben namelijk bepaalde gewoonten, handelingen en gedragspatronen. Deze maken dat ze staan waar ze nu staan, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Tijdens deze seminar krijg je tips en tricks mee voor een krachtiger en effectiever leven dat een stuk lichter aanvoelt en veel werkbaarder is. Het ultieme geluksgevoel krijg je er gratis bij!

Ben jij klaar voor ‘the next level’?

Tijd voor actie

How to stop screwing yourself and start living to your fullest potential

Er is goed nieuws! Jij bent de regisseur van je leven. De kapitein, sherpa, aanvoerder, president en koning van je eigen leven. Jij bepaalt altijd de koers, ook al was je je daar tot nu toe niet altijd van bewust.

Er is één ding dat alle gelukkige en succesvolle mensen begrijpen, en dat is dit:

Je weet dat je leven van jou is, maar wat wil je ermee doen? Er komt een dag dat je je laatste adem uitblaast en het spel voorbij is. Welk gevoel wil je op dat moment hebben, als je terugkijkt naar je leven?

Verschillende studies wijzen uit dat de meeste mensen aan het einde van hun leven spijt hebben van het leven dat ze nooit leefden, maar wel hadden kunnen leven. Ze leefden vooral vanuit verwachtingen van hun omgeving.

Yasmin brengt je tijdens haar verhaal terug naar de essentie van het leven en geeft je de energie en inspiratie om bewuste keuzes te maken en voluit te leven. Zo kan jij met nieuwe energie in het nu en hier staan om een fantastische toekomst tegemoet te gaan.

Op zoek naar het ultieme leven?

BOEK EEN VERKENNEND GESPREK

BE PART OF THE PRIDE

Ontvang coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.