EVENT

The Reason For Living - Seminar

DATUM & TIJD:
Vrijdag, 16 november 2018
19:00 – 22:00 uur

TICKET:
€ 33,- per persoon

LOCATIE:
Van der Valk Hotel Drongen
Baarleveldestraat 2
9031 Drongen (België)

 

Wie ben je? Vanwaar kom je en wat is je levensmissie?

De meeste mensen staan nooit stil bij deze vragen, of vaak pas na een kantelpunt in hun leven (denk aan overlijden, ontslag, ziekte, burnout,.. )

Met andere woorden de meeste mensen, misschien jij wel, weten niet wie ze écht zijn, waar ze voor staan en wat hun volgende stappen in het leven zijn.

Uit mijn jarenlang ervaring als transformatie coach weet ik dat iedereen een uniek verhaal heeft met unieke uitdagingen. Ieder probeert dan ook steeds het beste te maken van wat hij heeft en kan. Wat echter steeds hetzelfde is, is dat iedereen diep vanbinnen verlangt naar groei. Groeien in een relatie, zelfliefde, carrière, gezondheid, intellect, enz..

Voor mij is dit ook de essentie van het leven. Bereid zijn jezelf steeds opnieuw heruit te vinden. Het moment dat je namelijk tevreden bent om stil te staan, ga je reeds achteruit.

De vraag is dan: hoe ga je vooruit? Hoe kom je uit die verdomde comfortzone zonder je te verbranden? Hoe beantwoord jij jouw ‘Personal Reason For Living’?

In dit inspirerend seminar wil ik je meenemen naar de essentie van je/het leven, inzicht geven in waar je je nu bevindt, en wat én hoe je de volgende stappen in je proces zet.

PROGRAMMA:

19.15 –  Ontvangst receptie
20.00 –  Keynote
21.30 –  Netwerk receptie

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn gelimiteerd.

“Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want.”

~ Anthony Robbins

BE PART OF THE PRIDE

Ontvang wekelijkse coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.