Persoonlijke coaching voor gevorderden

CLIMBING THE MOUNTAIN

Voor de mensen die zichzelf hebben leren kennen en bereid zijn om werk te verzetten, is er dit traject voor gevorderden: climbing the mountain.  We gaan een half jaar lang samen aan de slag en je leert de daad bij het woord te voegen. De dagen van dromen, hopen en denken zijn voorbij, dit traject is voor doeners.

Het hoofddoel van dit traject is ervoor zorgen dat je je woord eer aandoet en op deze wijze verder bouwt aan je vertrouwen in het proces. Onbewuste processen komen verder aan het licht en jouw belemmerende gedachten worden door middel van coaching omgezet in je krachtigste middel om richting te bepalen in je leven.

VOOR WIE IS DIT TRAJECT

Je hebt een goed leven maar voelt dat er meer in zit dan je er nu uithaalt. Je voelt aan dat de wereld van de ‘gewone’ mens niets voor jou is en dat je dit niveau van middelmatigheid in denken, gedrag, relaties, gezondheid en werk ontstegen bent.

Je wilt meer uit het leven halen en bent daarom bereid om met brutale eerlijkheid naar jezelf te kijken. Je bent klaar voor die transformatie en bent daarom bereid jezelf opnieuw uit te vinden en de realiteit te creëren die jij graag zou willen zien. Je bent er aan toe om stappen te zetten en je leven te transformeren.

INFORMATIE

 • 6 maanden
 • Wekelijkse individuele telefonische coaching (1 uur)
 • Kick-Off Weekend
 • Oefeningen, tools en extra coaching materiaal

Inschrijven Coaching

   Getoonde bedragen zijn excl. 21% BTW.
   SOFORT betalingen zijn gemaximeerd tot € 5.000,-.
  • Vul hier je gegevens in
  • In geval van zakelijke facturatie de bedrijfsnaam en btwnummer invullen
  • Na het klikken op de betaalknop word je naar de online betaalomgeving gestuurd van MOLLIE waar de betaling verder wordt afgehandeld.
  • De opdracht is pas definitief nadat je onze bevestiging email met factuur hebt ontvangen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“The only thing that stands between a person and what they want in life is the will to try it and the faith to believe it is possible.”

~ Rich DeVos

LEERDOELEN

Kennis opdoen over basisprocessen die je leven sturen

Onbewuste patronen blootleggen en transformeren


Ontwikkelen van vertrouwen in jezelf en het levensproces

Transformeren van niet werkbare gewoonten naar krachtige routines


Daadkrachtige acties ondernemen die je leven naar het volgende level brengen


BE PART OF THE PRIDE

Ontvang coachingtips van Yasmin

Ontvang als eerste inspirerende verhalen en handige tips rechtstreeks in je mailbox!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van WeAreLions:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Bekijk ons privacybeleid.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hierboven te klikken om je te abonneren, erken je dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees de privacypraktijken van MailChimp.